Mat-menyer

Egentillverkade smörgåsar, nybakade bullar och wienerbröd, fräscha sallader, hamburgare- och korvmenyer, pizza, hemlagat potatismos, olika kalla drycker och nymalt kaffe.

Vill du förbeställa smörgåsar, baguetter eller något annat från vårt sortiment så gör du detta genom att ringa oss. Vi kan lösa både mindre och större beställningar, 0472-145 70. Vi behöver din beställning 2 dagar innan.

Se mer av vårt sortiment vår webbshop, beställningar görs via telefon.

Hamburgare & PIZZA

Korv

SMÖRGÅSAR & BAGUETTER

Som en del av vår ständiga strävan efter att erbjuda våra kunder det allra bästa, är vi glada att meddela att vi nu erbjuder nybakade baguetter och smörgåsar varje dag i vår butik. För att säkerställa optimal kvalité levereras allt bröd från Urshults bagaren varje dag.

 

Hos oss kan du njuta av de färskaste och läckraste smörgåsarna och baguetterna som finns tillgängliga i stan. Oavsett om du vill ha ett snabbt mellanmål under lunchen eller planerar en picknick i parken – vi har något för alla tillfällen.

 

Vi vill också påminna dig om att du har möjlighet att förbeställa hos oss. På så sätt kan du se till att du inte missar chansen att åtnjuta dina favoriter från Urshults.

 

Så vad väntar du på? Kom in till vår butik idag för att prova på vårt nybakade bröd – vi lovar dig en smakupplevelse utöver det vanliga!

 

Beställ via telefon 0472-145 70, vi behöver din beställning 2 dagar innan.

SMÄRGÅSAR+BAGETT EGEN PLUS EGEN BRÖD