Drivmedel och smörjmedel

Om du behöver extra fraktutrymme så går det utmärkt att hyra släp från oss. Vi har både täckta och öppna släp.

DRIVMEDEL

Vi tillhandahåller följande drivmedel inom Oljeshejkerna.

 

Bensin 95 oktan
Bensin 95 oktan är standard bensin med 10% etanol. Detta för att vi ska minska koldioxidutsläppen.

 

Bensin 98 oktan
Bensin 98 oktan ska du använda om din bil har en hög motorprestanda , 5% etanolinblandning. Titta i din manual till bilen för att se om du har använding av 98 oktanig bensin. Anledningen till att bensin 98 oktan är dyrare än bensin 95 oktan är att den kostar mer att tillverka. Används också till båtmotorn.

 

Diesel
Diesel innehåller 7 % rapsblandning vilket gör att vi minskar koldioxidutsläppen. Dieseln vi säljer uppfyller svensk standard vilket betyder renare avgaser och bra förbränningsegenskaper för din bil.

SMÖRJMEDEL

I industrier är det en självklart viktigt att maskiner och fordon får rätt smörjmedel med rätt smörjegenskaper för att de ska fungera på bästa sätt.

Vi är stolta återförsäljare av Q8Oils. Vi tar fram oljan som du behöver sedan väljer du själv om du vill hämta i Alvesta eller få det levererat till ditt företag. Vi säljer också spolarvätska, glykol, ADblue och alkylatbensin till konkurrenskraftiga priser till företag.

Vi kan hjälpa er med rätt produkter eller kan du använda “Oljeguiden” nedan.

 

BOKA ONLINE

Här kan du göra en bokningsförfrågan online. Din bokning är inte bekräftad förrän du har fått ett mail tillbaka från oss. Vi kan även ta bokningen per telefon, då får du svar direkt, välkomna!

 

 

BOKNING PER TELEFON:0472-145 75